tirsdag den 28. maj 2013

2 måneder til afrejse

Heeeej!

Så er der i dag præcis 2 måneder til afrejse! Hold nu fast hvor det går hurtigt lige nu!
Jeg var på ambassaden i begyndelsen af maj og fik mit visa - rigtig dejligt ikke at skulle bekymre sig om det mere. Det tog ca. 1 time at være der inde pga. ventetid, men ellers var det ikke slemt. Det blev til en rigtig hyggelig dag i KBH med min mor :-)
Derudover har jeg også været inde og blive testet for tuberkulose - negativ og været til lægen og få ordnet lægeerklæring. Det er sendt afsted til Sverige sammen med min straffeattest. Dejligt at have det mindre at tænke på! Det eneste jeg nu mangler at sende til dem er mit eksamensbevis!

Eksaminerne er der også fuld gang i - har nu været til dansk og tysk skriftlig, og i morgen står den på matematik skriftlig efterfulgt af engelsk skriftlig på torsdag. Puha, bliver dejligt når de er overstået, så mangler jeg kun 2 og så er jeg student! :D Det er vildt at tænke på alle de ting der skal nå at ske på de næste 2 måneder...

Jeg glæder mig rigtig meget til at blive student og til at rejse! Så det bliver 2 måneder med en masse skønne oplevelser - kan ikke vente! :-) Er glad for at jeg allerede nu har fået kontakt til så mange andre au pairs fra både Danmark, men også fra hele verden. Skønt med nogen at rejse med derover og dele sine bekymringer med inden afgang! Det er fantastisk at kunne tale med nogen der er i samme båd og at allerede nu kunne komme i kontakt med nogen som også skal bo i Austin, TX :-) SÅ vil jeg bare nyde de næste 2 måneder inden eventyret for alvor går i gang!


4 kommentarer:

  1. Jeg er lige faldet over din blog, og jeg skal også være au pair i Texas fra august 2013, sjovt sammentræf! :D

    SvarSlet
  2. Ej hvor sjovt! :) Hvor skal du bo henne af i Texas?

    SvarSlet
  3. I et nordvestlig forstad til Houston. :D Desværre lidt tid fra Austin! :(

    Jeg har forresten en blog, som jeg vil opdatere derovre - hvis du vil kigge med? :) aburgundypassport.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Det var ærgerligt - måske mødes vi alligevel hvis man rejser til en af byerne!

    Helt sikkert - altid rart at være i kontakt med ander i samme båd! :)

    SvarSlet