onsdag den 18. september 2013

IKEA og rugbrød ♥

Howdy!

Siden sidst har jeg rent faktisk været i fitness centret lige så meget som jeg håbede! Hvem skulle tro at jeg ville komme til at motionere mere i USA end jeg gjorde i DK for nogle måneder siden, haha. Her kan jeg også være så heldig at de viser en god film i Cinema Cardio, for hvorfor skulle man ikke have en mini biograf i et fitness center? Har prøvet at være derinde en enkelt gang, for at se hvordan det var - en mørkt rum med en kæmpe skærm... Jeg foretrækker nu at have musik i ørene i stedet.

I fredags mødtes jeg med Michaela, Chiara og Mara ved Foryoyo. Det er noget vi skal have i Danmark, yoghurt is som du selv kan blande og så kan du vælge alle mulige forskellige toppings, som jordbær, hindbær, chokolade, kokos osv. Ved ikke om vi har det allerede, men det er i hvert fald super lækkert! :-)
Lørdag havde Anna en fodbold kæmp som vi alle tog med til og så arbejdede jeg i ca. 2 timer inden jeg skulle på Svensker-tur med Michaela. Vi kørte til IKEA som ligger i Round Rock - det var næsten som at være i IKEA i Århus. Jeg købte nogle små "kasser" til mit tøj, ligesom dem jeg har derhjemme! Michaela havde glædet sig til at vi skulle spise frokost der da det jo selvfølgelig var svensk inspireret ;-) Vi købte lakeslasagne, som var OK dog ikke ligesom den man kan købe på Rønde Gym, haha. Chokoladekagen som vi delte var derimod rigtig lækker.
Michaela foran "Sverige" i USA
Det andet superfede ved IKEA er selvfølgelig deres madbutik, hvor man kan købe blandt andet saft, syltetøj, knækbrød, lakrids og RUGBRØDSBLANDING! Har endnu ikke prøvet rugbrødet, men håber det er godt så jeg kan få stillet det behov. Lakridsen er ganske god, i hvert fald bedre end den amerikanske "lakrids". Efter IKEA tog vi til "The Domain" som er et shopping område med lækre butikker, dog nogle af de lidt dyrere, men også H&M - helt rart med en butik hvor de også havde de europæiske størrelser på nogle af tingene. Jeg fik købt nye Steve Madden Wedges i Macy's , som jeg selv synes er super fede og lidt tøj fra H&M så der blev brugt lidt penge den dag :-)

Søndag var det tid til the gym og afslapning med en bog :-) Jeg får læst nogle gode bøger herovre og i følge biblioteket har jeg allerede sparet $255 på at låne bøgerne i stedet for at købe dem. I dag har jeg lige hentet den sidste bog i The Infernal Devices serien og ved at den hurtigt bliver læst, haha. Det er dejligt at jeg nu har mere tid til at læse end i 3.g da jeg som de fleste ved, æææææælsker at læse! :D 
Laura Bush Library: Doneret af Laura Bush(George Bush's kone)
Nogle gange kommer hun til nogle af bibliotekerne og læser for børnene.

Mandag var en hyggelig dag; Owen havde sin første "prøvetur" på den nye skole og var glad da han kom hjem. Da Penny og Anna var ude og spise sammen var det kun Lindsay, Owen og mig til aftensmad og vi havde det rigtig hyggeligt! Det er dejligt at kunne mærke at jeg stadig kommer tættere på dem og lærer dem endnu bedre at kende. Tirsdag da jeg hentede Anna fra skole fortalte hun mig at hendes veninde som havde ventet med hende havde spurgt om hun havde en storesøster som var brunette, hvilket Anna svarede ja til, hvorefter hun måtte forklare at jeg ikke var hendes søster, men hendes "nanny" og ikke var i familie med hende. Det er ikke alle der kender til begrebet au pair herovre, så oftest forklarer vi det som en nanny fra et andet land som bor i huset, selvom det er lidt mere end det da man også bliver en del af familien.

I dag er Penny i Dallas så jeg skal have børnene i seng da hun først kommer hjem omkring midnat. Hun skal cirka til Dallas en gang om måneden, da hendes skole er der og hun skal i laboratoriet. Jeg vil lave enchiladas til aftensmad, for første gang. Det er Owen's livret, så i det mindste vil en af  børnene være glad for aftensmaden, haha :D Forstår nu alt for godt hvad min mor snakkede om når hun syntes det var svært at finde på hvad man skal lave til aftensmad!

Indtil videre har jeg ikke det store planer for resten af ugen, så jeg vil se hvad der kommer til at ske! Jeg håber alt er vel i DK og at vejret ikke er for slemt. Her har det været lidt overskyet men selvfølgelig stadig ikke koldt.. Og, himlen er stadig blå! :-) Knus og kærlighed fra mig!

2 kommentarer:

  1. haha lakselasagnen på gymnasiet er jo også himmelt ;) undskyld min tilfældige kommentar men skulle jo lige opdatere mig når jeg ikke har fået læst dine indlæg i 100 år!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, du kommer bare med alle de tilfældige kommentarer som du har lyst til ;-) snup lige en portion lakselasagnen for mig næste gang det er i kantinen!

      Slet